De Sport Advocaat: Wie?

Net als in het dagelijks leven komen er in de sport regelmatig vraagstukken en conflicten voor die vragen om een ervaren en creatieve aanpak. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om contractsonderhandelingen of juist om het beeindigen van een overeenkomst, een tuchtrechtzaak of sponsorcontact.

Ronald Kool (foto) heeft meer dan 25 jaar ervaring als advocaat. Sporters en alle andere betrokkenen bij sport kunnen op hun weg naar sportief succes worden bijgestaan door deze ervaren advocaat. Inmiddels rekent hij bekende, succesvolle, sporters waaronder Olympisch en wereldkampioenen uit diverse takken van sport tot zijn clientenkring. 

Vragen op het gebied van sportecht: bel 085 401 76 33

Ronald Kool is advocaat en lid van de Vereniging Sport & Recht. Hij nam in 2009 deel aan het examen voor Fifa spelersmakelaar. In 2011 slaagde hij aan de VU te Amsterdam voor de postdoctorale "Leergang Sport, Sportorganisatie en recht". Een exemplaar van zijn paper over de eerste ervaringen met de Voetbalwet kunt u aanvragen via de contactpagina.  Ronald Kool staat clienten bij uit de sportwereld en het mkb.

 

Sportrechtadvocaten.nl is een initiatief van Ronald Kool

De Alkmaarse advocaat mr. Ronald Kool is al meer dan 25 jaar de steun en toeverlaat voor sportieve ondernemers en ondernemende sporters. Onder zijn clienten bevinden zich internationaal bekende sporters uit diverse takken van topsport.

Meer weten?

Neem contact op of bel:
085 - 401 76 33